Galaxy Nexus review

The Verge heeft een erg grondige review van de Samsung Galaxy Nexus geschreven. Niet alleen het toestel wordt uitgebreid bekeken en getest, ook de nieuwste versie van Android, Ice Cream Sandwich, wordt uitgebreid onder de loep genomen.

Ice Cream Sandwich easily gives iOS and Windows Phone a run for their money, and in many ways, it’s a superior operating system than either of them.

Ik was al enthousiast over dit toestel; deze review heeft de kans dat het toestel de opvolger wordt van mijn HTC Desire nog verder vergroot.

The Galaxy Nexus is the best Android phone ever made. It’s one of the best smartphones ever made, and with a couple of minor tweaks (particularly to the camera), it could be the best smartphone ever produced.

Enige waar ik me nog een beetje zorgen over maak is de grootte van het toestel. Past ie nog wel een fatsoenlijk in mijn broekzak? Ik wacht in ieder geval even met bestellen tot ik ‘m zelf in de handen heb gehad.