iPad 2

Vanavond heeft Apple zoals verwacht de iPad 2 gepresenteerd. Hoewel Steve Jobs met ziekteverlof is, deed hij toch de presentatie omdat hij dit echt niet wilde missen. Over alle details is inmiddels al een hoop te vinden dus daar zal ik niet al te veel over uitweiden, maar een aantal zaken maakt mij toch erg vrolijk!

iPad wit zwart


Wat. Is. Hij. Dun! Zelfs dunner dan de iPhone 4.

iPad 2 dikte

De nieuwe bescherming van Apple voor de iPad 2, Smart Cover, voorzien van magneetjes, is gewoon geniaal. Zie dit filmpje:
http://www.apple.com/ipad/#smart-cover *klik*

Hij is voorzien van HDMI-output in 1080p, voor alle apps. Uiteraard wel met een extra aan te schaffen kabeltje. Verder is hij een stuk sneller (niet dat de eerste iPad traag was) met dezelfde accuduur en voorzien van iOS 4.3. Vooral op grafisch gebied zijn de prestaties volgens Apple enorm verbeterd. O ja, en de langverwachte camera’s zijn toegevoegd voor zowel voor- als achterkant van het apparaat. Videobellen middels Facetime kan daardoor nu ook met de iPad. De verdere details kun je lezen op de site van Apple. 25 maart is ie al beschikbaar in Nederland, de prijs is hetzelfde gebleven.

Ten slotte: een hoop verbeteringen ten opzicht van de eerste iPad, alleen is één ding wat jammer; die witte versie is een erg lelijk ding naar mijn idee!

Laat een reactie achter